Szemtanúkat keresünk

2023. 07. 12., sze - 07:47
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség várj a lakosság segítségét.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság 11060/550/2023. bűnügyi számon eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett gyanúja miatt.

Az ismeretlen elkövető július 9-én 8 óra előtt, az 1119-es út több szakaszára is feltehetően olajat öntött az útburkolatra.

1

A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Kérjük, tegyen bejelentést a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.