Szökött embercsempészt keres a rendőrség

2022. 06. 30., cs - 19:04
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/1606/2022.bü számon Cojocaru Alexandru moldáv állampolgár ellen elfogatóparancsot bocsátott ki fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az embercsempész 2022. június 30-án 15 óra 55 perckor szökött meg Székesfehérvárról, a Fejér Megyei Szent György kórházba történő szállítása során, annak területéről.

A 20 éves moldáv férfi 175 cm magas, vékony sportos testalkatú. Barna rövid haja és barna szeme van. Szökésekor fekete rövid ujjú pólót-mely a jobb vállán elszakadt- fekete hosszú nadrágot, fehér sportcipőt viselt. A fiatal orra törött, melyen vágott külsérelmi nyom található, jobb szemén bevérzés látható.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ne próbálják meg elfogni!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Cojocaru Alexandrut felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a kifosztó

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki alvó rokona füléből lopta el a fülbevalót, valamint több üzletből is tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.

 

Baleset az M5-ön

Lajosmizse közelében fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

 

Biciklitolvajokat fogtak

Kerékpárokat lopott három férfi és egy nő Hódmezővásárhelyen. A helyi rendőrök rövid időn belül elfogták őket.