Tanúkat keresünk!

2023. 10. 24., k - 12:28
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Segítsen a szentendrei rendőröknek, ha látta a budakalászi Auchannál történt balesetet!

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 13090/1167/2023. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Az egylőre ismeretlen típusú, vélhetően bordós, pirosas színű kocsi közlekedett 2023. szeptember 6-án 16 és 16 óra 30  perc között Budakalászon  az Auchan külső körforgalmában. Haladása során nekiütközött egy ott közlekedő, Budapest felé kanyarodni szándékozó, fehér Kawasaki motorkerékpárnak. Az ütközés következtében a motoros elesett és megsérült. A járművet vezető férfi segítségnyújtás és adatai hátra hagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki tanúja volt a balesetnek, azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-2362883 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán, vagy a 112 központi telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.