Több mint négymillió forint értékben loptak ékszereket

2021. 03. 06., szo - 08:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A II. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövetők azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság 01020/163/2021. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2021. január 28-án 15 óra és 18 óra között az ajtót kifeszítve bejutottak egy II. kerületi ingatlanba, ahonnan ékszereket – gyűrűket, nyakláncot, karkötőt, medálokat és karórát - loptak el több mint négymillió forint értékben.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az elkövetők személyazonosságával, tartózkodási helyével, az eltulajdonított tárgyak fellelhetőségével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.