Ez történt Mogyoródon

2022. 08. 01., h - 10:29
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőri biztosítás mérlege.

A 37. Forma -1 Magyar Nagydíj rendőrségi szempontból kiemelt, rendkívüli esemény nélkül zajlott, idén is közel 1200 rendőr vett részt a biztosításban. Minden szolgálati ág képviseltette magát, lovas, kutyás, motoros, gyalogos, gépkocsizó járőr, valamint bűnügyes kollégák is dolgoztak egészen hétfő reggelig.   

A közlekedés zavartalan lebonyolítása érdekében a Készenléti Rendőrség helikopterének segítségével figyeltük a Hungaroringre vezető utak forgalmát és a parkolók telítettségét.

Munkánkat idén a Heves és Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség állománya is segítette, négy osztrák motoros rendőrrel kiegészülve.

Közigazgatási bírságot egy alkalommal szabtak ki, szabálysértési feljelentést 13 esetben kezdeményeztek a rendőrök. Négy nap alatt 61 embert igazoltattak, tizenegyet előállítottak, biztonsági intézkedés öt alkalommal történt, helyszíni bírságot 26 esetben szemben szabtak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.