Hungaroring-vasárnap este

2022. 07. 31., v - 21:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért az idén 37. alkalommal megrendezett Forma 1-es Magyar Nagydíj.

A futamot követően nézők tízezrei indultak el gyalog és autóval a Hungaroringről. A biztosításban résztvevő rendőrök a fixen telepített, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere által közvetített kamerák képeit folyamatosan elemezve, összehangolt forgalomirányítással segítették a közlekedőket.

A versenyhétvége nyugodtan telt, a rendőri biztosítás tervszerűen zajlott.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszönetét fejezi ki a Hungaroringre kilátogató érdeklődők, gyalogosok, járművezetők türelméért és együttműködéséért, amellyel segítették a rendőrök munkáját! 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A „Stop” tábla nem ajánlás

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

 

A levegőből is

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Az elmúlt hetekben több szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónnal közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében.

 

A sebességre koncentráltak

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.

 

A törökszentmiklósi háztulajdonos zavarta meg a lopást

A feltételezett elkövetőknek csupán az értékek összekészítésére volt idejük. A házból kilépő sértett láttán egyikük úgy elszaladt, hogy még a papucsát is a helyszínen hagyta. A rendőrök perceken belül intézkedtek.

 

Lecserélte a rendszámot

Kollégáink egy 32 éves kölesdi nőt hallgattak ki gyanúsítottként egyedi azonosítójellel visszaélés elkövetése miatt.

 

Kiskunmajsán is a vasúti közlekedésről beszéltek a nebulóknak

Bács-Kiskun megyében több településen is ellátogattak az általános iskolásokhoz a rendőrök, hogy baleset-megelőzési előadásokat tartsanak, melynek fókuszában a vasúti közlekedés állt. A kiskunmajsai rendőrök sem tétlenkedtek a héten, több iskolában is jelen voltak.

 

Keressük a gázolót

Az ismeretlen autós az egyik tolnai áruház parkolójában ütött el egy nőt.