A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség hírei

2022. 09. 26., h - 07:04
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Két körözés alatt álló személlyel és egy túlsúlyos jármű vezetőjével szemben intézkedtek.

Egy körözött személlyel szemben intézkedtek 2022. szeptember 24-én reggel a határrendészek. A 33 éves román állampolgárságú férfi az ország területére akart belépni Ártándnál. Az ellenőrzés során kiderült, hogy vele szemben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság bocsátott ki elfogatóparancsot, lopás bűncselekmény elkövetése miatt. A férfit előállították, majd a további eljárás lefolytatására átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság rendőreinek.

kép1

 

Másnap reggel egy román állampolgár kívánt belépni az országba ugyanitt. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy vele szemben a Szentendrei Rendőrkapitányság bocsátott ki körzést, mert a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt elzárásra változtatták. A férfit előállították, majd a bírság befizetése után szabadon távozhatott.

Később 17 óra 10 perckor ugyanitt egy román állampolgár jelentkezett kilépésre, aki egy kisteherautót vezetett, melynek rakománya két személygépkocsi volt. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű túlsúlyos. A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, és az elkövetett szabálytalanság miatt közigazgatási bírságot szabtak ki.

kép3

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.

 

Lezárt akta: Felelsz vagy mersz!

A monori rendőrök befejeztek egy 2020-as büntetőügyet, amiben a gyanú szerint tinédzserek bújtak egy kamuprofil mögé, amin keresztül pornográf felvételeket kértek a sértettől. Később közzétették az interneten.