Csempészett cigarettát szállított, a kölcsei rendőrök elfogták

2021. 03. 23., k - 08:34
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A lefoglalt dohányáru értéke meghaladja a tizenkétmillió forintot.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai vontak intézkedés alá 2021. március 22-én Kömörő és Túristvándi közötti útszakaszon egy személygépkocsit, és az abban utazó 31 éves ukrán-magyar állampolgárságú férfit. A rendőrök az ellenőrzés alatt a járműben árucsempészetből származó 6750 doboz magyar adó-és zárjegy nélküli cigarettát találtak. A rendőrök a 31 éves férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre, és a tizenkétmillió forintot meghaladó értékű jövedéki termékkel együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.