Csempészett cigarettát szállítottak

2021. 01. 10., v - 09:14
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A kölcsei rendőrök elfogták a két férfit.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Kölcsei Rendőrőrsének munkatársai 2021. január 9-én a Botpalád és Sonkád települések közötti útszakaszon akartak ellenőrzés alá vonni egy Mazda típusú személygépkocsit, annak vezetőjét, és utasát. A járművezető a rendőrök megállásra utasító jelzését figyelmen kívül hagyta, és továbbhajtott Sonkád település irányába. A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal követték a járművet, amely Magosligeten -feltehetően eltúlzott sebessége miatt- lesodródott az úttestről, és az út melletti lakóház kerítésének ütközött. A 20 éves kispaládi férfi gépkocsijában a rendőrök 2981 doboz csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke meghaladja az ötmillió forintot. A rendőrök a járművezetőt és a 23 éves társát a rendőrkapitányságra előállították, és a csempészett dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.