Egy túlsúlyos járműszerelvény, egy körözött kisteherautó

2022. 07. 01., p - 11:05
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A biharkeresztesi rendőrök intézkedés alá vonták a járművezetőket.

Ártánd Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgár az általa vezetett járműszerelvénnyel 2022. június 30-án 19 óra 30 perckor. A biharkeresztesi egyenruhások ellenőrizték a sofőrt és a járműszerelvényt, amely során megállapították, hogy a szállított kisteherautót a német hatóságok körözik. A rendőrök a férfit előállították, a gépjárművet pedig lefoglalták.

kép1

Másnap hajnalban, 4 óra 20 perckor ugyanitt egy újabb járműszerelvényt ellenőriztek. A román állampolgár egy személyautót szállított, amiről kiderült, hogy a súlya több mint 400 kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget. A férfival szemben 200 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

kép2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.

 

Ajánlások a túlvilágról

A budapesti nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt, aki a 2022-es országgyűlési választáson hamisított ajánlásokkal került képviselőjelölti nyilvántartásba.