Embercsempész rendőrkézen

2018. 09. 04., k - 09:29
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság határrendészei elfogtak egy magyar férfit, aki négy illegális migránst akart jogellenesen Ausztriába vinni.

A rendőrök az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr közelében egy autó vezetőjét ellenőrizték 2018. szeptember 4-én 0 óra 5 perckor. Megállapították, hogy a gépjárműben utasként tartózkodó két szír, egy iraki és egy iráni állampolgár semmiféle úti okmánnyal nem rendelkezett, illetve jogszerű magyarországi tartózkodásukat sem tudták igazolni. A rendőrök a jármű 27 éves magyar vezetőjét és az utasait elfogták és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a 27 éves férfi ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, az illegális migránsokat pedig a rendőrök visszaszállítják az ideiglenes biztonsági határzárhoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrt zaklattak

A rendőrök elfogták azt a két pécsi férfit, akik szidalmaztak és fenyegettek egy szolgálaton kívüli rendőrt.

 

Fókuszban az ittas sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhat ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év tizenegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.