Gyümölcsöző együttműködés

2022. 08. 10., sze - 13:30
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nagylaki rendőrök román kollégáikkal együttműködve 75 migránssal szemben intézkedtek Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

A határátkelőn egy román férfi jelentkezett belépésre 2022. augusztus 10-én hajnalban egy román honosságú tehergépjármű vezetőjeként. A magyar és román egyenruhások közös ellenőrzésük során a gépjármű vontatmányában 75 migránst vontak intézkedés alá, akik nem rendelkeztek Magyarország területére történő belépés feltételeivel.

A nagylaki határrendészek az idei évben 140 esetben 2084 migránssal szemben intézkedtek a román társszervekkel végzett közös ellenőrzések során.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.