Három nap, négy elfogás

2024. 02. 21., sze - 10:43
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nagykerekinél egy körözött autót foglaltak le, míg Ártándon három körözött személyt fogtak el a rendőrök.

Ártándnál egy mikrobusz utasait igazoltatták a biharkeresztesi rendőrök 2024. február 18-án délután. Az ellenőrzés során kiderült, hogy egy 23 éves férfit a Kalocsai Járásbíróság köröz járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt. Pár órával később, szintén Ártándnál akart belépni az országba egy nő. A határrendészek megállapították, hogy vele szemben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adott ki elfogatóparancsot közokirat-hamisítás miatt.

Nagykerekinél egy Audival jelentkezett kilépésre egy férfi 2024. február 20-án reggel. Az alvázszám ellenőrzése során kiderült, hogy az autó szerepel a körözési rendszerben, azt a Gödöllői Rendőrkapitányság keresi. Alig egy óra sem telt el ugyanezen a napon, és egy 30 éves román állampolgár is fennakadt a rostán, ellene a Székesfehérvári Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot.

A biharkeresztesi rendőrök a három férfit és egy nőt előállították, a kocsit pedig lefoglalták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.