Határátkelő lezárása Rajkán

2021. 09. 10., p - 09:58
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szlovák hatóságok 2021. szeptember 12-e és 2021. szeptember 15-e között korlátozzák a tehergépjárművek forgalmát.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a szlovák hatóság Ferenc pápa szlovákiai látogatása miatt a tehergépjárművek átkelését Cunovo – Rajka határátkelőhelyen

  • 2021. szeptember 12-én 15 órától 16 óráig,
  • 2021. szeptember 14-én 6 óra 30 perctől 8 óráig,
  • 2021. szeptember 14-én 19 órától 20 óráig,
  • 2021. szeptember 15-én 12 óra 30 perctől 13 óra 30 percig korlátozza.

A torlódások elkerülése érdekében javasoljuk a teherforgalom számára a komáromi Monostori híd igénybevételét.

Elindulás előtt érdemes tájékozódni a határátkelőhelyeket érintő aktuális nyitvatartási és várakozási időkről a www.police.hu honlap Határinfo oldalán.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.

 

Rokonait is meglopta

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.