Határforgalmi helyzet a magyar-ukrán államhatáron/Border traffic situation at the Hungarian-Ukrainian border

2022. 02. 24., cs - 12:37
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az ukrán viszonylatú határátkelőhelyeken szokásos mértékű az utasforgalom.
The passenger traffic at the border crossing points to Ukraine is of the usual scale.

A rendőrség teljes kapacitással üzemelteti a közúti határátkelőhelyeket, és felkészült a nagyobb utasforgalom kezelésére is.

Jelenleg a tiszabecsi közúti határátkelőhelyen tapasztalható egy kismértékű növekedés, belépő személyforgalomban két óra a várakozási idő. A többi ukrán viszonylatú határátkelőhelyen szokásos mértékű az aktuális utasforgalom.

A rendőrség weboldalán a határinfó menüpontban megtalálják az aktuális, folyamatosan frissülő információkat. https://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo

 

 

The police operates road border crossing points at their full capacity and is prepared for managing a passenger traffic of larger scale.

Currently, a slight increase can be seen at Tiszabecs road border crossing point, the waiting time in incoming passenger traffic amounts to two hours. The current passenger traffic at any other border crossing points to Ukraine is at the usual rate.

All most recent, continuously updated information can be found on the website of the police under the submenu “Border Information” at https://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.