Határforgalmi helyzet a magyar-ukrán államhatáron

2022. 03. 01., k - 17:41
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában közel tízezer belépőt, és több mint háromezer kilépőt regisztráltak az ukrán viszonylatú határátkelőhelyeken.

A határátkelőhelyekre továbbra is folyamatosan érkeznek az Ukrajnából menekülők. A háború viszontagságai elől menekülők a rendőrségtől minden segítséget megkapnak. Akik igényt tartanak rá, azokat szervezetten ideiglenes menedékhelyekre, és segítségpontokra szállítják, ahol a szükséges ideig fűtött épületekben tartózkodhatnak, és ellátásukról is gondoskodnak.

Az államhatár magyar oldalán nincs torlódás, a beléptetés gördülékeny.

Az ukrán-magyar határszakasz forgalmáról folyamatosan frissülő adatok a rendőrség weboldalán érhetők el. (https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet/az-ukran-magyar-hatarszakasz-forgalma-1)


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.