Illegális migráns gyalogolt az M1-es autópályán, a rendőrök elfogták

2020. 09. 09., sze - 21:16
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán, a pályatesten gyalogolt a külföldi férfi.

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2020. szeptember 9-én 20 óra 15 perckor az M1-es autópályán, Hegyeshalom térségében igazoltattak egy férfit, aki gyalogosan sétált Budapest irányába, a pályatesten. A magát nigériai állampolgárnak valló férfi német tartózkodási engedéllyel igazolta magát.

Az ellenőrzött személy magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök őt elfogták, majd meghallgatását követően a hatályos visszafogadási egyezmény alapján az osztrák hatóságoknak – a további intézkedések megtétele érdekében – átadják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

Közlekedési balesetet okozott egy sofőr Csongrádon, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

 

Bátor sárkányhajósok

A vármegyei rendőrfőkapitány elismerést adott át azoknak az életmentő pécsi diákoknak, akik egy vízbe esett férfit mentettek ki a tóból Orfűn.

 

Elfogták a törvényszegőt

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki egymást követően több alkalommal is törvényt sértett Makón.

 

Lezárt ügy: a gyűjtőszenvedély fogságában

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezett egy országos koordináció keretén belül vizsgált ügyet, amelyben közel 50 lőfegyvert, illetve azokhoz tartozó különböző alkatrészeket, eszközöket és csaknem 3000 lőszert foglaltak le.

 

Rendőrkézen a garázdák

A szegedi rendőrök elfogták azt a két helybéli férfit, akik egy fesztiválon bántalmazták ismerőseiket.

 

Tizenhárom illegális migránst csempészett

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki 13 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.