Illegális migránsok Bács-Kiskun megyénél

2018. 06. 17., v - 08:13
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra határrendészeti eseményei.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. június 16-án 0 óra és 24 óra között két esetben összesen 2 külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. Közülük egyikük iráni, míg a másik török állampolgárnak vallotta magát. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a férfiakat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök a fenti időszakban Bácsbokod külterületén egy esetben összesen 1 migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset az M1-esen

A Győr felé vezető oldal 51-es kilométerszelvényében két kamion ütközött össze. Az egyik jármű sofőrje a helyszínen életét vesztette.

 

Újabb baleset az M1-esen

A Győr felé vezető oldal 85-ös és 82-es kilométerszelvényében egy sávon megindult a forgalom, a 63-asban azonban újabb baleset történt, amelynek résztvevői mindegyik sávot elfoglalják.

 

Terelés az M1-es autópályán

A Győr felé vezető oldalon három kilométeren belül két baleset is történt. A rendőrök Tatánál megkezdték a terelést.

 

Őrizetben a díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a szendrői férfit, aki drogot árult a lakásán.