Ismét működik a Kiszombor közúti határátkelőhely

2022. 10. 30., v - 13:14
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Kiszombor közúti határátkelőhely ismét fogadja az utasokat.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. október 30-án 10 óra 30 perctől a román félnél fellépett áramszünet miatt szünetelt az átkelőn az átléptetés. Mostanra helyreállt rend, így a Romániába tartók, vagy az onnan Magyarországra érkezők ismét használhatják a határátkelőhelyet.

A rendőrség azt kéri az utazóktól, hogy a várakozási időkről tájékozódjanak a www.police.hu weboldal határinfó rovatából!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.