Ismét működik a Kiszombor közúti határátkelőhely

2022. 10. 30., v - 13:14
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Kiszombor közúti határátkelőhely ismét fogadja az utasokat.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. október 30-án 10 óra 30 perctől a román félnél fellépett áramszünet miatt szünetelt az átkelőn az átléptetés. Mostanra helyreállt rend, így a Romániába tartók, vagy az onnan Magyarországra érkezők ismét használhatják a határátkelőhelyet.

A rendőrség azt kéri az utazóktól, hogy a várakozási időkről tájékozódjanak a www.police.hu weboldal határinfó rovatából!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.