Kábítószer a határon

2019. 02. 28., cs - 09:14
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer gyanúját keltő anyagot talált az ellenőrzést végző rendőr és kábítószer-kereső kutyája egy román férfi autójában, a gyulai közúti határátkelőhelyen.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2019. február 27-én 10 óra 30 perc körül személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román férfi. Az ellenőrzését végző útlevélkezelő az autó csomagterében több olyan táskát talált, amelyekben gyógyszerek voltak. A táskákat kábítószer-kereső kutyával vizsgáltatta át, az egyikben a szolgálati kutya és a vezetője kábítószer gyanúját keltő anyagot talált. A 49 éves férfit a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene. A rendőrség a lefoglalt barna színű, kristályos anyagot, ami a gyorsteszt eredménye szerint amfetamin származék, igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.