Kamionban megbújva

2022. 12. 28., sze - 09:29
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tíz határsértő rejtőzködött egy kamion rakterében Nagykerekinél. A rendőrök a jármű átvizsgálásakor megtalálták őket, a román hatóság eljárást indított velük szemben.

Tíz határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen 2022. december 27-én 15 órakor. Az egyenruhások egy belépésre jelentkező lengyel honosságú kamion átvizsgálásakor, a raktérben találták meg a tíz férfit, akik szudáni és afgán állampolgárnak vallották magukat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és nem rendelkeztek a határátlépéshez szükséges okmányokkal, ezért nem folytathatták útjukat. A Román Határrendőrség eljárást indított velük szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlekedésrendészeti összefoglaló

Fejér vármegyében a rendőrök 70 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, továbbá ellenőrizték passzív a biztonsági eszközök használatát és a sebességhatárok betartását is.

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.