Kiiktatva

2023. 03. 20., h - 15:17
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Embercsempészetre szakosodott 8 tagú bandát számoltak fel a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök.

Ahogy arról tavaly október 20-án beszámoltunk, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosítottak és elfogtak egy fiatalkorú párt és egy társukat, akik illegális migránsok csempészését és szállítását szervezték és irányították a vármegyében. Az ügy nyomozása során a rendőrök látókörébe került a banda további 5 tagjai, akiket a napokban elfogtak. 
A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai így összesen 8 fővel szemben indítottak eljárást embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.