Kiiktatva

2023. 03. 20., h - 15:17
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Embercsempészetre szakosodott 8 tagú bandát számoltak fel a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök.

Ahogy arról tavaly október 20-án beszámoltunk, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosítottak és elfogtak egy fiatalkorú párt és egy társukat, akik illegális migránsok csempészését és szállítását szervezték és irányították a vármegyében. Az ügy nyomozása során a rendőrök látókörébe került a banda további 5 tagjai, akiket a napokban elfogtak. 
A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai így összesen 8 fővel szemben indítottak eljárást embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.