Körözött autót foglaltak le Csanádpalotán

2023. 09. 05., k - 14:50
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Olasz hatóságok által körözött autót foglaltak le Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

Az átkelőn egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre 2023. szeptember 4-én délután egy Audi A3 típusú személyautó sofőrjeként. Az ellenőrzés során a határrendészek megállapították, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt az olasz hatóságok keresik.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói az autót lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rangos elismerést kapott az ORFK-OBB

Baleset-megelőzési programjáért kapott Fair Play díjat az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, amelyet dr. Kuczik János Zoltán r. vezérőrnagy, a bizottság elnöke vett át a Műjégpályán rendezett díjátadó gálán 2023. december 4-én.

 

Rollert lopott, elfogták

Szeged belvárosában vitt el egy elektromos rollert egy férfi. A rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ne lopjuk el a követési távolságot!

A sávváltásnak is vannak szabályai. Békéscsabán egy rendőrkocsi kamerája rossz példát rögzített. Egy autós alig száz méteren belül ötször váltott sávot, és többször úgy ment be a mellette haladó járművek közé, hogy a követési távolságot használta ki, foglalta el.

 

Fokozott ellenőrzés Mezőkövesden

A mezőkövesdi stadionban 2023. december 10-én rendezik a Mezőkövesd Zsóry FC – Fehérvár FC labdarúgó mérkőzést. A rendőrség ezen a napon fokozott ellenőrzést végez a város közigazgatási területén.

 

Rendőrkézen az önbíráskodó duó

A szegedi rendőrök előállították azt a két helybéli férfit, akik egy tartozás miatt léptek fel agresszívan ismerőseikkel szemben.