Körözött gépkocsi a csengersimai határátkelőhelyen

2022. 04. 18., h - 09:09
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A lefoglalt járművet a belga hatóság körözte.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy gépjárműszerelvénnyel közlekedő román állampolgár 2022. április 17-én 12 órakor. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a rakományként szállított Hyundai Tucson típusú személygépkocsit a Schengeni Információs Rendszerben a belga hatóság körözi. A rendőrök a 33 éves külföldi járművezetőt a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították, a körözött személygépkocsit lefoglalták. Az eljárás során felveszik a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.