Körözött jármű Nagykerekinél, körözött személy Ártándon

2021. 07. 10., szo - 10:13
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két férfit állítottak elő, az autót pedig lefoglalták.

A Nagykereki Autópálya Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy török férfi az általa vezetett személygépkocsival 2021. július 9-én 12 óra 50 perckor. A biharkeresztesi rendőrök ellenőrizték a sofőr és a jármű adatait, amely során megállapították, hogy az autót a belga hatóság körözi. A férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították, a járművet pedig lefoglalták.

Ugyanezen napon, Ártánd Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 39 éves magyar állampolgár 18 óra 15 perckor. Az egyenruhások ellenőrizték az adatait, amely során megállapították, hogy vele szemben a Szentendrei Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki csalás miatt. A biharkeresztesi rendőrök a férfit előállították, majd átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.