Körözött kisteherautó Csengersimán

2024. 02. 28., sze - 09:06
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A lengyel hatóság a jármű lefoglalását kérte.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgár az általa vezetett román hatósági jelzésű gépjárművel 2024. február 23-án éjszaka. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművet a Schengeni Információs Rendszerben a lengyel hatóság körözi. A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai a 43 éves külföldi járművezetőt előállították, a körözött járművet lefoglalták. A rendőrség az eljárás további szakaszában felveszi a kapcsolatot a körözést kibocsátó külföldi hatósággal.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.