Körözött személygépkocsi a csengersimai határátkelőhelyen

2022. 11. 02., sze - 15:24
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A lefoglalt járművet a belga hatóság körözte.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy járműszerelvénnyel közlekedő 35 éves román állampolgárságú férfi 2022. október 30-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a vontatmányon szállított belga hatósági jelzésű Mercedes Citan típusú személygépkocsit a belga hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben körözik. A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai a járművezetőt a rendőrőrsre előállították, a körözött személygépkocsit lefoglalták. A rendőrök a további eljárásban felveszik a kapcsolatot a körözést elrendelő külföldi hatósággal.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.