Körözött terepjáró Ásotthalmon

2023. 03. 30., cs - 09:49
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Körözött Volvo terepjárót foglaltak le a rendőrök Ásotthalom külterületén.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a cseh rendőrökkel együttműködve, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda jelzése alapján 2023. március 29-én délután ellenőriztek egy francia honosságú Volvo Lynk&Co. 01 típusú városi terepjárót és annak sofőrét, valamint utasát. A határrendészek megállapították, hogy a jármű szerepel az Interpol és SIS II. körözési rendszerekben.
A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a körözés elrendelőjével történt nemzetközi konzultációt követően elrendelték a 14 millió forint értékű autó lefoglalását.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.