Kövekkel dobálták meg a rendőröket a magyar-szerb határnál

2021. 08. 27., p - 23:04
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarország területére több illegális migráns Hercegszántónál.

Hercegszántónál egy 17 főből álló csoport illegálisan akart átjutni Magyarország területére 2021. augusztus 27-én 20 óra 45 perckor, a Készenléti Rendőrség járőreit meglátva azonban elszaladtak. Újabb hat illegális migráns azonban a kerítéshez érkező rendőröket kövekkel dobálta meg. A további támadás elhárítása érdekében a járőrök gázspray-t használtak, amelynek hatására a csoport tagjai Szerbia felé elfutottak. Az eset kapcsán nem történt személyi sérülés.

Kollégáink mindent megtesznek a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, felkészülten, elegendő élő erővel és technikával őrzik a határt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.