Lopott szerszámokat foglaltak le Csanádpalotán

2023. 03. 17., p - 12:18
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Franciaországból ellopott szerszámgépeket találtak egy autóban Csanádpalota Autópálya Határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

Az átkelőn 2023. március 15-én délután egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre egy személyautóval. A gépjármű ellenőrzése során a rendőrök gyanúsnak találták a csomagtartóban szállított szerszámgépeket, ezért felvették a kapcsolatot a külföldi társszervekkel.  A konzultáció eredményeként megállapították, hogy a 2,5 millió forint értékű rakomány lopott, azt Franciaországból tulajdonították el.

Az ügyet a Makói Rendőrkapitányság nyomozói vizsgálják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célkörben

A Pest vármegyei célkörözési nyomozók kopogtattak be egy zuglói panzió szobájába, ahol elfogtak egy többszörösen körözött férfit.

 

Meggyanúsítva

A nagykőrösi rendőrök azonosították és elfogták azt a 31 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy italdiszkontba járt rendszeresen, -nem vásárlási célzattal.

 

"Munkaruhája" buktatta le

Több bűncselekményt is ugyanabban az öltözetben hajthatott végre az a férfi, akit most őrizetbe vettek a XIII. kerületi rendőrök.

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.