Várakozás a magyar-szerb határszakasz átkelőhelyein

2022. 01. 02., v - 10:02
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke autópálya-határátkelőhely belépő és kilépő oldalán, az ásotthalmi átkelő belépő oldalán és Tompán is a belépő személyforgalomban.

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt 2022. január 2-án reggelre a Röszke autópálya-határátkelőhelyen három órát kell várakozniuk az országba belépőknek, míg egy órát a kilépni szándékozóknak. A belépőknek egy órát kell várakozniuk Ásotthalmon és Tompán is.
Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia vonatkozásában, választhatják a Hercegszántó átkelőt, ahol nem kell várakozási idővel számolni és 24 órás nyitvatartással működik. Emellett a Röszke, Bácsalmás, Bácsszentgyörgy, Tiszasziget, Kübekháza közúti határátkelőhelyeket, melyek 7 órától 19 óráig fogadják az utasokat.
Az átkelők nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kiemelt figyelem az időseknek

A fővárosi rendőrök szórakoztató bűnmegelőzési programmal készültek a szépkorúak védelmében a VIII. kerületi Rendőrmúzeumban.

 

Hol lehet?

Jánosi Nórát keresik a gödöllői rendőrök.