Várakozás a Röszke autópálya-határátkelőhelyen

2021. 07. 29., cs - 07:38
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke autópálya-határátkelőhely ki- és belépő oldalán is a személyforgalomban. Célszerű a közúti átkelőket igénybe venni.

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt 2021. július 29-én reggel a Röszke autópálya-határátkelőhelyen három órát kell várakozniuk a kilépni szándékozóknak, míg két órát, az országba belépőknek.
Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia vonatkozásában, választhatják a Tompa és Hercegszántó átkelőket, ahol kisebb várakozási idővel kell számolni és 24 órás nyitvatartással működnek. Emellett a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy, Tiszasziget, Kübekháza, Ásotthalom és Röszke közúti határátkelőhelyeket, melyek 7 órától 19 óráig fogadják az utasokat.
Az átkelők nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.
A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb eredmény

A szlovák és magyar rendőrök ismételten együtt láttak el járőrszolgálatot.

 

Ki ismeri?

Szeméremsértés miatt keresik a gödöllői rendőrök a képeken látható férfit. Segítsen azonosítani!

 

Lezárták

Az 5205-ös út egy szakaszát teljes szélességében.