Kitelepült a megyei toborzó csoport

2022. 09. 22., cs - 13:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a megyei könyvtárban várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A rendőrök a Veszprém Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Közgyűlésén vettek részt 2022. szeptember 22-én délelőtt, ahol többek között a szervezés alatt álló Roma-Rendőr focinapról is szó esett. A rendezvényen a toborzó csoport tagjai népszerűsítették a határvadász szolgálatot, és tájékoztatást adtak az új szolgálati ág felépítéséről, a jelentkezés feltételeiről, az elérhető juttatások összegéről, valamint a szolgálatellátás helyszíneiről.
Az érdeklődők részére jelentkezési egységcsomagot adtak át és tájékoztatták  őket, hogy további kérdéseikkel minden nap az előre meghirdetett helyszíneken, valamint a rendőrkapitányságon személyesen is felvilágosítást kérhetnek.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.