Kitelepült a megyei toborzó csoport

2022. 09. 22., cs - 13:05
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a megyei könyvtárban várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A rendőrök a Veszprém Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Közgyűlésén vettek részt 2022. szeptember 22-én délelőtt, ahol többek között a szervezés alatt álló Roma-Rendőr focinapról is szó esett. A rendezvényen a toborzó csoport tagjai népszerűsítették a határvadász szolgálatot, és tájékoztatást adtak az új szolgálati ág felépítéséről, a jelentkezés feltételeiről, az elérhető juttatások összegéről, valamint a szolgálatellátás helyszíneiről.
Az érdeklődők részére jelentkezési egységcsomagot adtak át és tájékoztatták  őket, hogy további kérdéseikkel minden nap az előre meghirdetett helyszíneken, valamint a rendőrkapitányságon személyesen is felvilágosítást kérhetnek.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.