Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

2022. 08. 10., sze - 10:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.

A Pápai Rendőrkapitányság 2022. augusztus 8-án toborzó irodát nyitott a kapitányság épületében, ahol a toborzó csoport tagjai hétköznaponként 8 órától 15 óráig részletes felvilágosítással szolgálnak a rendőri képzésekről, a szerződéses határvadász és az iskolaőri szolgálatról, továbbá a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról.

A toborzó csoport kiemelt feladatának tekinti a Rendőrség nappali rendszerű, érettségire épülő, 2022. szeptember 1-jén induló 10 hónapos szakképzésének népszerűsítését, amelyre 2022. augusztus 15-ig lehet még jelentkezni. A hallgatók a képzés kezdetétől bért kapnak, a 2. hónapig munkavállalóként, majd a 3. hónaptól próbaidős őrmesterként kerülnek a Rendőrség állományába. A végzettség megszerzését követően a hallgatók járőr beosztásba kerülnek, és illetményük bruttó 383.500 forint. Az alapilletmény különböző pótlékokkal (pl. nyelvpótlék, éjszakai pótlék, túlszolgálat ellentételezése pénzben vagy szabadidőben) és illetményen kívüli juttatásokkal (pl. évi bruttó 200.000 forint caffetéria, kedvezményes üdülés, kamatmentes munkahelyi kölcsön) is kiegészülhet.

Jutattások:

-caffetéria: évi bruttó 200.000 forint,

-pótlékok (éjszakai, nyelvpótlék),

-kedvezményes üdülés,

-évi plusz teljesítményjuttatás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.