Toborzás a munkaügyi központban

2022. 10. 04., k - 13:47
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Veszprémben is folyamatos a szerződéses határvadász toborzás.

A Veszprémi Rendőrkapitányság toborzó csoportjának vezetője, Szűcs Erika rendőr alezredes a szerződéses határvadász képzésről adott tájékoztatást az álláskeresőknek 2022. október 4-én délelőtt a Veszprémi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán. A előadó részletesen beszélt a jelentkezés feltételeiről, annak módjáról, valamint a képzés alatti és az azt követő illetményről, illetve az egyéb juttatásokról. Az érdeklődők jelentkezési egységcsomagot is átvehettek és útmutatót kaptak annak kitöltéséhez.

A jelentkezés feltételei:

- magyar állampolgárság,

- betöltött 18. és be nem töltött 55. életév,

- büntetlen előélet,

- cselekvőképesség,

- legalább alapfokú iskolai végzettségről (8 évfolyam sikeres elvégzéséről) kiállított bizonyítvány,

- egészségi, fizikai, pszichológiai alkalmasság.

 

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

A jelentkezés menetéről, a felvételi eljárásról és az új jogviszony tartalmáról bővebb információt az alábbi link alatt olvashat:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Felelsz vagy mersz!

A monori rendőrök befejeztek egy 2020-as büntetőügyet, amiben a gyanú szerint tinédzserek bújtak egy kamuprofil mögé, amin keresztül pornográf felvételeket kértek a sértettől. Később közzétették az interneten.