Toborzás és bűnmegelőzési tanácsok a szombathelyi Fő téren

2022. 09. 23., p - 12:31
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A bűnmegelőzési szakemberek az állatvédelemmel kapcsolatos hasznos, preventív tanácsokkal látták el az érdeklődőket. Míg toborzó munkatársunk tájékoztatást adott a határvadásznak történő jelentkezés feltételeiről.

A „Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!” elnevezésű bűnmegelőzési programsorozat is folytatódott Szombathelyen, a Fő téren, ahol a Főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai, többek között bűnmegelőzési témájú totók kitöltésével várták a vállalkozó szellemű gyermekeket és a felnőtteket. A szakemberek az „állatok világnapjához” kapcsolódó országos programsorozat keretében, az állatvédelem és állatjólét hangsúlyozásán túl, az állatok tartásával járó felelősségre hívták fel a figyelmet. Aki pedig kerékpárral érkezett, annak munkatársaink ingyen regisztrálták a járművét a „Bike Safe” program keretében.

Toborzó munkatársunk standjánál pedig a rendezvény ideje alatt tájékoztatást kaphattak az érdeklődők a határvadásznak történő jelentkezés feltételeiről.

További információkat a Rendőrség hivatalos oldalán, a „Szerződéses Határvadász Képzés” menüpont alatt is olvashatnak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlekedésrendészeti összefoglaló

Fejér vármegyében a rendőrök 70 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, továbbá ellenőrizték passzív a biztonsági eszközök használatát és a sebességhatárok betartását is.

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.