Újabb toborzópontok Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is

2022. 08. 04., cs - 14:17
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Ónodon és Sajókazán tájékoztatták a rendőrség munkatársai az érdeklődőket a szerződéses határvadász képzésről, a jelentkezés feltételeiről.

jhv

A toborzók 2022. augusztus 3-án és 4-én Ónodon és Sajókazán tájékoztatták a rendőrség munkatársai az érdeklődő állampolgárokat a szerződéses határvadász képzésről. A helyi lakosok a toborzó kollégáktól első kézből kaptak információt a jelentkezés feltételeiről, a képzésről, a szolgálatellátásról, valamint az illetményről és egyéb juttatásokról. Az érdeklődők jelentkezési egységcsomagot kaptak, ami a szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

hv

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.