18 ittas vezetőt fogtak el a rendőrök egy nap alatt

2020. 07. 20., h - 07:41
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány két embert vett őrizetbe és tíz személyt fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Tizennyolc főt állítottak elő, és biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

Városlődön, a Kolostor utcában egy autó letért az útról és villanyoszlopnak ütközött 2020. július 19-én 2 óra 50 perc körül. Az ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt és a kocsira borult. A balesetben személyi sérülés nem történt. A rendőri intézkedés során a 19 éves járművezetővel szemben felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért őt további mintavétel céljából a járőrök előállították. A fiatal férfi ellen – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárás indult.

A fenti eseten túl további tizenhét sofőrrel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.