A feltételezett elkövető kétszer is visszatért a karcagi bűncselekmény helyszínére

2021. 05. 20., cs - 12:30
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint a férfi lefeszítette az áruvédelmi eszközöket a termékekről, ezért segédeszközként mindkét alkalommal egy-egy fogót is eltulajdonított az üzletből.

Ismeretlen személy egy karcagi áruházból 2021. május 19-én 15 óra 20 perc és 15 óra 40 perc között hosszú csőrű fogót, szeszes italokat, ékszert tulajdonított el oly módon, hogy az áruvédelmi eszközt a termékekről lefeszítette. A rendőrségi bejelentést követően a nyomozók elemezték az üzlet kamerafelvételeit, ami alapján megállapították, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője egy karcagi lakos.

Az áruházi biztonsági szolgálat munkatársa még aznap este azzal kereste meg a rendőrséget, hogy a feltételezett elkövető ismét felbukkant az üzletben. A rendőr járőrök azonnal megjelentek az áruházban, és az egyik próbafülkénél intézkedés alá vonták a férfit. A jogsértő ruházatából két márkás parfümöt, szeszes italokat, étrendkiegészítőt, fogót, sőt egy férfi kabátot is lefoglaltak a rendőrök. A 23 éves férfi a szeszes italokról ezúttal is lefeszítette az áruvédelmi eszközt.  A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt a nyomozók elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmény elkövetését a terhelt elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.