A gyanú szerint lopták a gázt

2022. 03. 18., p - 08:04
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Közös ellenőrzést tartottak Gyöngyösön.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság a gázszolgáltató munkatársaival és a városrendészettel közösen 2022. március 17-én ellenőrzést tartottak az illegális gázvételezések felderítése érdekében. 

Ennek során a rendőrök, két Malom utcai lakóépületnél észleltek alapján indítottak bűntetőeljárást lopás elkövetésének gyanúja miatt:

Az egyik ingatlanba - a korábban a szolgáltató által leszerelt - mérőóra helyét áthidalva egy flexibilis csövön vezették be a gázt. Az ellenőrzéskor is működtek gázkonvektorok a szobákban. Az ott lakó nő elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A másik lakóingatlannál ismeretlen elkövető egy műanyag csövet engedély nélkül, illegálisan rákötött az udvaron lévő gázvezetékre és a gyanú szerint a lakóházba bevezetett gázmennyiséget a lakóházban lévő eszközök üzemeltetésére használta


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!