A házában rejtette el az eltulajdonított biciklit, hogy el ne lopják tőle

2022. 09. 06., k - 09:38
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kisújszállási nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Egy kisújszállási lakos tett bejelentést a helyi rendőrőrsre, mert 2022. szeptember 5-én 16 óra és 17 óra 40 perc között egy bolt előtti kerékpártárolóból ismeretlen személy eltulajdonította a lezárt kerékpárját.

A rendőrök adatgyűjtés során megállapították, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője egy 42 éves helyi lakos lehet, akit elszámoltattak az esettel kapcsolatban. A férfit lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a házában elrejtette a lopott kerékpárt, mert attól tartott, hogy elviszik a szerzeményét. Végül tényleg elvitték a kerékpárt tőle: a rendőrök ugyanis lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták a kétkerekűt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.