A komáromi rendőrök mentették meg az életét

2020. 05. 29., p - 09:55
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 65 éves férfit láttak el a rendőrök a mentőszolgálat kiérkezéséig, aki éles eszközzel okozott magának életveszélyes sérülést.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 28-án 11 óra 10 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy egy férfin sérülés van, ami erősen vérzik. A járőrök perceken belül a komáromi lakcímre érkeztek és megállapították, hogy a személy egy éles eszközzel a nyakán okozott magának sérülést, ami folyamatosan vérzett. A rendőrök a nyaki vérzésre nyomókötést helyeztek és a 65 éves férfit stabil helyzetbe fektették a mentőszolgálat kiérkezésig. A mentőszolgálat munkatársai a komáromi lakost életveszélyes állapotban vitték kórházba. A férfi életét a rendőrök gyors és szakszerű beavatkozása mentette meg.     


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.