A mobiltelefonra utazott

2022. 02. 08., k - 13:09
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki ki akart rabolni egy nőt az utcán Pécsett.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2022. február 6-án a kora délutáni órákban arról, hogy Pécsett, a Bazsarózsa utcában megtámadta egy férfi. A sértett a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy az ismeretlen férfi a sálánál fogva oldalról megrántotta, majd a kabátjának a zsebéből ki akarta venni a telefonját. A sértett ekkor belekapaszkodott a támadójának a kapucnijába, majd megpróbálta a földre húzni, azonban elesett. A férfi végül üres kézzel menekült el a helyszínről. A rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd egy órán belül elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra. A 24 éves helyi férfi a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, és a nyomozóknak azt is elmondta, hogy azért támadt rá a nőre az utcán, mert meg akarta szerezni a mobiltelefonját.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – rablás kísérlete miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.