A rendőrök közreműködtek az újraélesztésben

2022. 06. 29., sze - 10:39
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatai járőrök egészen addig végezték a mellkaskompressziót, míg a mentők át nem vették az újraélesztést.

A rendőrségre június 28-án 21 óra 42 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy tatai tóból eszméletlen férfit mentenek ki.  Horváth Tamás és Pete Dániel rendőr őrmesterek perceken belül a helyszínre értek. A vízparton átvették az eszméletlen férfi újraélesztését, akinek nem volt keringése és légzése sem. A Komárom Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon oktatott újraélesztési protokollt alkalmazva mellkaskompressziót végeztek. Az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai folytatták az 55 éves bajbajutott ellátását. Sikerült az állapotát stabilizálni, a férfit kórházba vitték


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A „Stop” tábla nem ajánlás

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

 

A levegőből is

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Az elmúlt hetekben több szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónnal közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében.

 

A sebességre koncentráltak

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.

 

A törökszentmiklósi háztulajdonos zavarta meg a lopást

A feltételezett elkövetőknek csupán az értékek összekészítésére volt idejük. A házból kilépő sértett láttán egyikük úgy elszaladt, hogy még a papucsát is a helyszínen hagyta. A rendőrök perceken belül intézkedtek.

 

Lecserélte a rendszámot

Kollégáink egy 32 éves kölesdi nőt hallgattak ki gyanúsítottként egyedi azonosítójellel visszaélés elkövetése miatt.

 

Kiskunmajsán is a vasúti közlekedésről beszéltek a nebulóknak

Bács-Kiskun megyében több településen is ellátogattak az általános iskolásokhoz a rendőrök, hogy baleset-megelőzési előadásokat tartsanak, melynek fókuszában a vasúti közlekedés állt. A kiskunmajsai rendőrök sem tétlenkedtek a héten, több iskolában is jelen voltak.

 

Keressük a gázolót

Az ismeretlen autós az egyik tolnai áruház parkolójában ütött el egy nőt.