A rendőrök megtalálták az eltűnt férfit

2021. 02. 03., sze - 11:11
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Otthonából ismeretlen helyre távozott egy idős tapolcai lakos.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. február 1-jén, este arról, hogy egy idős személy tapolcai otthonából ismeretlen helyre távozott. A Tapolcai Rendőrkapitányság kutatást szervezett a férfi megtalálása érdekében, melynek eredményeként másnap délelőtt egy garázsban, a szerelőaknába esve megtalálták a bajba jutott személyt. Ezután értesítették a mentőszolgálat munkatársait, és további ellátás céljából kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.