A rendőrségen ért véget a nagybevásárlás

2021. 11. 29., h - 11:20
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Közel 70.000 forint árut pakoltak a kosárba, de csak 2.000 forintot akartak fizetni azokért.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást két tarnazsadányi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 22 és 23 éves fiatal az egyik jászberényi áruházban vásároltak 2021. november 28-án a koraesti órákban. A testvérek az önkiszolgáló kasszánál összesen 2300 forintot fizettek a megvásárolt termékekért, azonban a bevásárlókocsiban hagyott, további 67000 forint értékű árut nem akarták ellentételezni. Alig lépték át a jogsértők a kasszasort, a biztonsági őr feltartóztatta őket és értesítette a rendőrséget. A nyomozók előállították a feltételezett elkövetőket a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Semmit nem tagadtak, beismerő vallomást tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A véleménynyilvánítás szabad, Budapest megbénítása továbbra sem

A korábbi szervező újra bejelentette, hogy augusztus 20-ától elfoglalná a fővárosi rakpartokat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság ismét előíró-korlátozó határozatot hozott, melynek értelmében továbbra is tilos traktorokkal Budapest belvárosába vonulni vagy traktorokkal a rakpartokat elfoglalni.

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.