A telefon és a tolvaj is meglett

2022. 05. 06., p - 10:34
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök lopás miatt indítottak eljárást egy hosszúhetényi férfi ellen.

A komlói nyomozók 2022. május 5-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves hosszúhetényi férfit. A gyanú szerint a férfi május 2-án este a hátsó, nyitott ajtón belépett egy komlói étterembe, majd a konyhapultról ellopott egy őrizetlenül hagyott mobiltelefont, illetve egy doboz cigarettát. A rendőrök a kamerafelvételek alapján beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásán beismerte tettét. A rendőrök megtalálták nála az eltulajdonított telefont, amelyet lefoglaltak, majd visszaadják azt a tulajdonosnak. A gyanúsított ellen lopás miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.