Az elmúlt 24 órában történt

2022. 01. 30., v - 07:17
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tolvajokkal, engedély nélkül vezető sofőrökkel és buszbaleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A megye rendőri állománya 2022. január 29-én négy tolvajjal és két engedély nélkül vezető sofőrrel szemben intézkedett. A szabálysértőket a rendőrök őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

Hozzátartozók közötti erőszak kapcsán egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt. Anyagi kárral járó ütközés pedig tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc-Lillafüreden 2022. január 29-én 20 óra 15 perckor anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. A helyi busztársaság menetrend szerint közlekedő járatát vezető sofőr rosszul lett, majd járművével több fémkorlátnak ütközött és az út menti villanyoszlopnak csapódva állt meg. A buszon a baleset idején mindössze egy utas tartózkodott, aki nem sérült meg. A balesettel összefüggésben a sofőr sem szerzett sérülést. A 43 éves buszsofőrt a mentők rosszullétének kivizsgálása céljából kórházba szállították. Az eset során megsérült villamoshálózat helyreállításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.

A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Fehér László

A Tapolcai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi megtalálása érdekében.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.