Az elmúlt 24 órában történt

2022. 01. 30., v - 07:17
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tolvajokkal, engedély nélkül vezető sofőrökkel és buszbaleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A megye rendőri állománya 2022. január 29-én négy tolvajjal és két engedély nélkül vezető sofőrrel szemben intézkedett. A szabálysértőket a rendőrök őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

Hozzátartozók közötti erőszak kapcsán egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt. Anyagi kárral járó ütközés pedig tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc-Lillafüreden 2022. január 29-én 20 óra 15 perckor anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. A helyi busztársaság menetrend szerint közlekedő járatát vezető sofőr rosszul lett, majd járművével több fémkorlátnak ütközött és az út menti villanyoszlopnak csapódva állt meg. A buszon a baleset idején mindössze egy utas tartózkodott, aki nem sérült meg. A balesettel összefüggésben a sofőr sem szerzett sérülést. A 43 éves buszsofőrt a mentők rosszullétének kivizsgálása céljából kórházba szállították. Az eset során megsérült villamoshálózat helyreállításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.

A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.