Az elmúlt 24 órában történt

2022. 12. 06., k - 09:03
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy személy sérült meg közlekedési balesetben a Vas megyei utakon. Kérjük, hogy a megváltozott időjárási körülményeknek megfelelően vezessenek!

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. december 5-én 5 óra és 2022. december 6-án 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy személy sérült meg abban a közlekedési balesetben, amely 2022. december 5-én, történt Szombathelyen. Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett a Hajnal utcában. Kanyarodása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott az útkereszteződésbe, ahol összeütközött egy elektromos rollerrel közlekedő férfival. A balesetben a rolleres férfi könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az egyenruhások egy ittas járművezetővel szemben is intézkedtek az elmúlt 24 órában. Egy helyi sofőrrel szemben Celldömölkön mutatott pozitív értéket az alkoholteszter. A járművezetőt további mintavételre előállították és vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Kérjük, hogy megfelelően felkészített járművekkel vegyenek részt a közúti forgalomban! 

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.