Bács-Kiskun megyében történt

2021. 07. 05., h - 08:11
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

 

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2021. július 4-én 0 óra és 24 óra között 15 esetben összesen 51 határsértőt tartóztattak fel. A külföldiek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, így a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány további 64 illegális migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

 

A tegnapi napon a járőrök és nyomozók 10 személyt fogtak el, és további négy előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon 16 óra 5 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 37 éves szabadszállási lakost. A férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben autójával, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

A kiskunhalasi járőrök 21 óra 27 perckor egy 31 éves helybélit igazoltattak. Az intézkedés során kiderült, hogy Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el a férfivel szemben, akit a fogdára szállítottak.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában 4 könnyű személyi sérüléssel járó, valamint 6 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.